Trip part 2! - Reisverslag uit Bennebroek, Nederland van Lisan Peet - WaarBenJij.nu Trip part 2! - Reisverslag uit Bennebroek, Nederland van Lisan Peet - WaarBenJij.nu

Trip part 2!

Door: Lis

Blijf op de hoogte en volg Lisan

15 Februari 2011 | Nederland, Bennebroek

Nou, over een paar uurtjes vlieg ik alweer naar Singapore om mijn reis af te maken. Ik heb me natuurlijk niet uit het veld laten slaan door 1 stomme kneuze teen!! Samen met Pascaline en Colette vlieg ik straks zo'n kleine 12 uurtjes en gaat deel 2 van de reis beginnen!! Ik heb er zin in!! We beginnen in Singapore en reizen dan naar boven door Maleisie en Thailand en vliegen 16 maart vanaf Bangkok weer terug. We gaan dus even lekker wat eilandjes en strandjes hoppen! :D

Inmiddels is het met mijn voet alweer een stuk beter. Ik kan zeggen dat het bijna helemaal over is. Mijn grote teen heeft nog een kleine wond, maar na een geruststellend dokters bezoekje heb ik te horen gekregen dat ik er zelfs de zee mee in mag! Nou, tot zover mijn zieligheid..
Achteraf gezien (als ik heel eerlijk ben) had ik daar best kunnen blijven, maarja dan had ik mijzelf wel huppelend 1,5 week moeten redden. Dit is uiteindelijk wel een wijs besluit geweest.
Ik baal nog steeds wel enorm. Ook al heb ik best een lekker maandje in Ned. achter de rug, waaronder mijn verjaardag gevierd en natuurlijk die van paps en mams. Het was ook fijn om iedereen weer te zien! Iedereen heeft zo met mij meegeleefd! Bedankt allemaal voor de steunberichtjes, belletjes, kaartjes en mailtjes. Echt heel lief!

Ik zal proberen de komende maand nog een berichtje te plaatsen.. en anders heb ik weer leuke verhalen voor als ik terug ben! In ieder geval ga ik nog even lekker verder genieten in het warme en mooie Azie, want ik was er namelijk nog lang niet klaar mee!!

X Lis

• 15 Februari 2011 - 18:10

Marieke:

Toppie Lisanne en vriendinnen !!
    Leuke reis !!
    grtjs Marieke

• 15 Februari 2011 - 19:58

Kirsten:

haha nou mijn moeder was me weer voor zo te zien ;) veel plezier schat! niet te veel achter de computer kruipen daar, want je moet genieten van je reis :P
    zie je als je terug bent!
    liefs x

• 18 Februari 2011 - 03:49

Joelle :

Enjoy it!! Weet je zeker dat je de 14e terug gaat -;)